Известие

Collapse
No announcement yet.

Блъснах се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от crashtest
    Еми така стана катастрофата, че вина аз нямам... вярно карак с 50-60, ама по начина, който стана произшествието и с 30 да бях карал пак щях да се блъсна... единствено щетите щяха да са по - малки! Ако са 100 - 200 лева добре.., щото майсторите тука ме плашат ми казват някакви цифри от порядъка на 500-600 лева разходи от моя джоб! Затова питам да знам как стоят нещата! Мерси на всички включили се по темата и поздрави!
    Градски има една ударена във Ветрен във авто къщата в самото начало ама незнам къде и е удара що не я видиш може да става за донор а пък е по добре ако ги намериш на добра цена калника и капака да сложиш такива които не са удряни по лесно се напасват и идват фугите после.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Колега, тази във ветрен не е удряна.. още като я докара цяла целеничка, ходих и купих някой чаркалък от нея.. просто е с десен волан и я разпродават на части.. от там взех калник, ама друго не е останало.. 500 - 600 казват, че ще ми изплатят от гражданската.. иначе за целия ремонт с труд от страна на тенекиджията, части и боя съм предвидил, че 1000-1200 ще ме оправят... въпроса е колко ще ми дадат от застраховката... да не ми дадат 500-600 лева и другите аз да ги доплащам...

Първоначално публикувано от alfa_R
      Първоначално публикувано от Novachev
      Изправянето на калника и капак е между 100-250 лв според майстора и майсторлъка бронята е колкото си я намериш а боядисването със всичките му такъми е около-100-150 на елемент ама вече е по скоро втората и над втората цифра та ако са ти казали 600 лв си е реална цена за съжаление и то без покупката на броня.
      А къде ги изправят и боядисват нещата на такива цени, че и мен ме интересува.
      аз я закарах на един познат и цените за боя горе долу се връзват с тези на колегата Novachev, ама опъването на роговете, изправянето на капака и напасването на фугите ще дойде малко отгоре цифрата на боята, капака нямам намерение да го сменям понеже цифрите които ми споменаха в някои фирми за него са малко соленички.. иначе другите неща новички... Поздрави!
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS

Comment

Никакви 500-600лв само те пробват. Кажи им, че ще си търсиш правата и ще видиш много интересни физиономии
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

.....

Колега надявам се да си я оправил ве4е , все пак по4ти нищо и няма ...аз на такива щети им казвам козмети4ни
          BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Колега.., дори не съм я почнал... само е разглобена.., няма как да я оправя.... няма части... прозвъних цяла българия за части и няма.., само 1 калник съм намерил... все още търся броня и фар.., ако нещо ви изпадне казвайте, че да я правя моята белисима...
            Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS

Comment

За броня виж тук мисля че беше около 180 лв http://www.axm-auto.com/ а за фораове има вариант за тайвански някъде към 100-120 лв бройката ама като се сменят се смянят и двата щото разликата е много голяма кото погледнеш колата с един нов и един стар фар. За нови фаровете мога бда ти помогна ако имаш интерес пиши на Л.С.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Working...
              X